Настоящият сайт се премести.
Ще бъдете прехвърлени към новият ни сайта за бизнес имоти:Магазини под наем ВарнаОфиси под наем ВарнаЗаведения под наем ВарнаСкладове под наем Варна

Бизнес имоти във Варна от ПроИнвест България

За сайта

Наеми Варна e специализиран сайт за търговски и промишлени имоти под наем. Сайтът представя голямо разнообразие от офиси, магазини, ресторанти, лекарски и стоматологични кабинети, складове, цехове и промишлени площи на територията на град Варна и региона. Вие можете да наемете или отдадете имот бързо и лесно, като ползвате базата данни в сайта и съдействието на екипа от квалифицирани консултанти от ПРОИНВЕСТ ПРОЕКТ ЕООД.

Избор на имот
 Вие можете да изберете имот от базата данни в сайта по избрани критерии в панела за търсене. След това, чрез формата за контакт към дадения имот, да направите заявка за оглед. В случай, че желаете ние да подберем имот за Вас, чрез бутона ВРЪЗКА С НАС и формата за контакт опишете подробно Вашето търсене ( вид на имота, местоположение, цена и т.н.). Посочете телефон и Е-мейл адрес. Ние ще Ви предложим най-добрите оферти по Вашите критерии. 

Отдаване на имот
 Вие можете да предложите Вашия имот чрез бутона ОТДАЙТЕ ИМОТ и формата за контакт, където освен описание на имота можете да изпратите и снимков материал. В случай, че това Ви затруднява, свържете се с нас, за да уговорим оглед и заснемане на имота. Вашата оферта ще бъде представена веднага на подходящи наематели и заедно с това активно рекламирана в сайтовете на фирмата и в десетки други специализирани сайтове и портали.  Нашата консултантска услуга включва пълно съдействие при избор и отдаване/наемане на имот, в т.ч. провеждане на огледи, заснемане, подготовка на офертите, реклама, уговаряне на условията по наемане/отдаване, подготовка и съгласуване на документите, провеждане на сделките. На всички етапи ще получавате професионална помощ от нашите специалисти, за да направите Вашия успешен избор и сключите изгодна сделка. 

Желаем Ви успех!

ТЪРСЕНЕ НА ИМОТ

  • Бързо търсене
  • - EUR
  • Обява №
  • Ако не можете да намерите желания недвижим имот, моля изпратете заявка с вашите изисквания на office@proinvest.bg

Вид на имота

Предлагате бизнес имот под наем?

За да включите имота си в базата данни на сайта, попълнете полетата по-долу. Консултант ще се свърже с Вас в рамките на работния ден за оглед и професионално заснемане на имота.
изпратете вашата оферта от тук

Контакти

гр. Варна, р-н Одесос
Офис център Златна котва
ул. Бузлуджа №7-9
ет. 2, офис 2
052617118
0882919150
0882919141

office@proinvest.bg
Copyright © 2012. naemi-varna.com - Всички права запазени! - Created by: izberisi.com